1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Téadoro

Beauty & More Maastricht schenkt u, als een van de eerste in het zuiden van het land, de huidverbeterende thee van Téadoro. Geniet van uw kopje Theadoro in de salon!

Ook kunt u bij Beauty & More Maastricht de thee aanschaffen om thuis uw ultieme theemoment te creeeren.

Téadoro is een initiatief van Nederlands kampioen theesommelier Karlijn Dapper en Laviesage nutricosmetics. Téadoro heeft een collectie bijzondere thee-, kruiden- en specerijenmelanges ontwikkeld die niet alleen heel erg lekker zijn om ontspannen van te genieten, maar die ook een buitengewoon waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van het lichaam, de geest en de huid.

Voor het realiseren van de ultieme smaakbeleving gebruikt Téadoro zorgvuldig geselecteerde, gecontroleerde en puur natuurzuivere kruiden, specerijen en vruchten. Het resultaat daarvan kunt u telkens weer ervaren in al onze thee-, kruiden- en specerijenmelanges.

De thee-, kruiden- en specerijenmelanges van Téadoro zijn gebaseerd op de gedachte “schenk jezelf het beste.” Het doel is elke theedrinker te verwennen met een unieke theebeleving die gekarakteriseerd wordt door een uitgebreid palet van unieke smaken en geuren en melanges die bijdragen aan een gezonde levensstijl .Téadoro maakt gebruik van de beste natuurlijke ingrediënten die de wereld ons te bieden heeft.

Schenk jezelf het beste met Téadoro.


 

Beautéa

Thee & kruidenmelange.
Verzorgend en huid ondersteunend.
Beautéa bevat ingrediënten die de huid verzorgen en optimaal ondersteunen om het beste tevoorschijn te brengen.
Proef haar bloemige frisheid, milde zoete smaak en lichte nootachtige ondertoon.

Ingredienten: Witte thee, bamboeblad, Griekse bergthee mix, brandnetel, sinaasappel, citroengras, goudsbloem, lindebloesem, kamille, grote klit, verveine, heermoes, rozenblaadjes, vlierbessen, driekleurig viooltje, vlierbloesem.


 

Tranquillitéa
Kruidenmelange.
Rustgevend en kalmerend.
Tranquillitéa is een heerlijke kruidenmelange met een warme, zachte en licht zoet, met rustgevende eigenschappen en kalmerende ingrediënten om even heerlijk de tijd voor jezelf te nemen.
Ingredienten: Anijs, rozebottel, blauwe bessenblad, citroenmelisse, venkel, kamille, passiebloem, hop, damiana, lavendel.

 


 

Vitalitéa
Thee & kruidenmelange.
Energie voor lichaam en geest.
Vitalitéa is een stimulerende en activerende thee met een bouquet van gras en bloeiende pioenrozen. Geniet van de verfrissende combinatie van witte thee, pepermunt, gingseng en energierijke bessen.
Ingrediënten: Witte thee, goji bessen, pepermunt, ginseng, paardenbloem, kaneel, ginkgo blad, kardemom, gember, oranjebloesem, cat’s claw, brahmi.

 


Téatox

Thee & kruidenmelange.
Zuiverend en opwekkend.
Téatox is heerlijk opfrissend door een milde dosis cafeïne uit groene thee en de smaak van citroengras en eucalyptus. De antioxidanten en de zuiverende ingrediënten stimuleren de bloedsomloop en helpen het lichaam om afvalstoffen te verwijderen.
Ingrediënten: maté, brandnetel, verveine, groene thee, citroengras, paardenbloem, eucalyptus, blaasjeswier.

 


 

Antéa
Kruidenmelange.
Herstellend en verzorgend.
Antéa wordt gekarakteriseerd door haar herstellende capaciteiten. Geniet van de overweldigende smaak van rooibos en geurende zoete bessen die zowel koud als warm tot zijn recht komt.
Ingrediënten: Rooibos, hibiscus, krenten (plantenolie), vlierbessen, vlierbloesem, zwarte bessen, bramen, blauwe bessen , gember, kurkuma, rozemarijn, zwarte peper en reishi.