1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Skin rolla

 

Skin needling

Skin needling is een non-invasieve huidverjongende behandeling. Het stelt de huid in staat om te herstellen en regenereren,op een natuurlijke en veilige manier, met minimale herstelduur.

behandelingen_medik8_skinroller

Het kan worden gebruikt voor de behandeling van diverse huidproblemen zoals rimpels, (acne)littekens, hyperpigmentatie. Het verbetert de productie van collagene en elastine vezels. Daardoor zal de huid er zichtbaar jonger uit gaan zien.

 

Met Skin Needling worden vergelijkbare resultaten behaald als met laserresurfacing, maar dan wel tegen aanzienlijk lagere kosten en met een minimale herstelperiode. In vergelijking met anders huidvernieuwingsbehandelingen zoals dermabrasie, laserresurfacing etc. worden bij de behandeling met de Medik8 skinrolla de bovenste lagen van de huid niet vernietigd om zo de aanmaak van collageen op te wekken. In plaats daarvan wekt de Medik8 skinrolla de collageen synthese op door microgaatjes te maken in de opperhuid zonder de integritieit aan te tasten, zonder langdurige herstelperiode en zonder complicaties.

Als gevolg van deze kleine verwondingen worden groeifactoren afgegeven die de aanmaak van nieuw collageen en elastine stimuleren. Waar andere resurfacing-technieken de gezonde opperhuid verwijderen om de lederhuid te stimuleren, laten de naaldjes van de Medik8 Titanium Skinrolla de opperhuid intact. Daardoor is de genezingstijd kort en hebben clienten veel minder pijn en worden snel blijvende resultaten geboekt.

De Medik8-micronaaldjes zijn met behulp van fijnmechanica volledig gefabriceerd uit titanium, een uitermate hard metaal waar geen putjes in komen en dat niet beschadigd raakt na gebruik, zoals wel het geval is bij roestvrijstaal. Hierdoor gaat de huid niet kapot en de behandeling veroorzaakt dus geen littekens. Enige roodheid kan na de behandeling op treden, maar dit zal na enkele uren verdwijnen

.

behandelingen_medik8_skinroller.

Welke voordelen heeft de behandeling voor mij?

De  toepassing van de Medik8 Titanium Skinrolla stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, waardoor rimpels en littekens zichtbaar verminderen en de huid steviger wordt. Regelmatig gebruik van de Medik8 Titanium Skinrolla maakt de huid dikker, waardoor kapotte haarvaatjes en ongelijkmatige pigmentatie beduidend minder zichtbaar worden.

Wat gebeurt er na de behandeling?

Wanneer de Medik8 Titanium Skinrolla volgens de aanwijzingen wordt gebruikt, zal de behandeling geen of slechts lichte roodheid achterlaten; eventuele roodheid verdwijnt binnen een paar uur.

Is skin needling veilig?

Omdat er bij deze behandeling geen stoffen worden geïnjecteerd, is het onwaarschijnlijk dat er allergische reacties of andere bijwerkingen zullen optreden. Het is een minimaal invasieve procedure met een zeer korte of helemaal geen herstelperiode, snelle genezing en eenvoudige nazorg.

 

Eventuele vergoeding bij acnelittekens mogelijk. Bel gerust voor meer informatie.

 

1e behandeling €90,-

volgende behandelingen € 65,00

kuur van 3 behandelingen: gratis Sunblock
kuur van 6 behandelingen: gratis Sunblock+ hydraterende dag/nachtverzorging