1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Shiatsu massage

Wat is Cosmetische Shiatsu massage?
Shiatsu gaat uit van de aanwezige levensenergie en het zelfgenezend vermogen van de mens. Bij goede gezondheid stroomt energie vrij door een netwerk van banen (meridianen) die over het gehele lichaam lopen.
De levensenergie kan worden verstoord door bijvoorbeeld:
– verkeerde leefgewoonten
– slechte voeding
– gebrek aan lichaamsbeweging of juist eenzijdig gebruik van het lichaam
– emotionele of lichamelijke inspanningen
Energie laten stromen
Wat Shiatsu nastreeft is de energie in het lichaam harmonieus te laten stromen. Dan voelen wij ons goed en zien wij er ook goed uit. Ons uiterlijk is niet voor niets de spiegel van ons innerlijk. Is er een teveel aan energie? Dan is de huid rood, warm en gespannen.
Is er een tekort aan energie? Dan is de huid vaak slap, vochtarm, vertoont een neiging tot rimpels en is vaal en koud. Is de energiestroom geblokkeerd? Dan is de huid slecht doorbloed en zijn er onderhuidse verhardingen en bobbels te voelen.

 
Een Shiatsu massage is een massagetechniek waarbij met de duimen, vingers en handpalmen het gezicht wordt gemasseerd. Het lichaam heeft de neiging om stress en vermoeidheid op te slaan. Een Shiatsu massage kan door middel van het masseren van deze drukpunten verlichting geven. Deze drukpunten staan in verband met spieren, botten, bloedvaten, zenuwen, lymfevaten en bepaalde klieren. Een drukpuntmassage op deze punten stimuleert de huid en geeft stijfheid in de spieren verlichting. Daarbij wordt het zenuwstelsel gereguleerd, de bloedcirculatie gestimuleerd en wordt het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd.

 
Spiegel van de lichaamsfuncties
Shiatsu ziet het gezicht als de spiegel van alle lichaamsfuncties. Als de functies van onze inwendige organen worden verstoord, kan dit leiden tot huidproblemen. Zo kun je met cosmetische Shiatsu massage een relatie leggen tussen steeds op dezelfde plek terugkerende puistjes (de huidconditie) en een orgaan (de bron van de energieverstoring)

 
Innerlijk en uiterlijk
Bij Shiatsu komt de ultieme samenwerking tussen cosmetica en massage tot zijn recht. De combinatie van Shiatsu en cosmetica heeft een duidelijke meerwaarde voor diverse huidproblemen. Shiatsu in combinatie met cosmetica heeft een dubbel effect: het werkt zowel op de innerlijke als op de uiterlijke verzorging van de huid.

Shiatsu Massage van Gelaat/Decolleté/Schouders/Arm/Nek /Hoofdhuid/Oren:  €32,50

Acne Shiatsu: Reinigende behandeling inclusief Shiatsu massage Hoofdhuid/ Decolleté/Oren/Armen/Nek/Schouders  €49,50

Tijdens de Special Treatment worden ook Shiatsu technieken gecombineerd met klassieke massagetechnieken.  €57,50