1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Nutricosmetics

Nutricosmetics voor een mooie huid van binnenuit

Beauty & More Maastricht voert een concept dat werkt aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Dit wordt vaak vergeten, maar is zeer belangrijk bij het behoud van een mooie, gezonde huid.

 

 

De huid is het grootste orgaan van het lichaam. En is als laatste aan bod met het ontvangen van voedingsstoffen!
Eerst gaan alle nutriënten naar de vitale organen. En het laatste restje vitamines en mineralen dat nog over is, gaat naar de huid. Dit, in samenhang met onze moderne voeding, waar wij al lang niet meer zoveel nutriënten binnenkrijgen als 30 jaar geleden, maakt dat de huid vaak ‘ ondervoed’  is en sneller verouderd of huidproblemen krijgt.

 

De huid wordt elke 28 dagen vernieuwd en daarom adviseert Beauty & More Maastricht een extra aanvulling van uw huid met LavieSage Nutricosmetics voor uw dagelijkse portie huid-eigen nutriënten in combinatie met vitamine en mineralen die nodig zijn om de huid langdurig mooi en gezond te houden.

LavieSage ontwikkelt hoogwaardige beautysupplementen voor huidverbetering, tegen huidproblemen en ten behoeve van algemene gezondheidsaspecten. De producten van Laviesage bevatten ingrediënten waarvan op basis van onderzoek bewezen is, dat ze uw huid van binnenuit kunnen verbeteren en ondersteunen.

Ze voorziet uw huid van extra ‘bouwstoffen’ waarmee het lichaam de huid snel in een betere conditie kan brengen. Ook werkt het ter ondersteuning van herstel bij huid-activerende behandelingen en krijgt uw huid weer een frisse en gezonde uitstraling!

 

Wat zijn Nutricosmetics / Beautysupplementen?
Nutricosmetics zijn voedingsstoffen met een positieve werking op de huid. Nutriënten voor cosmetisch gebruik om het heel eenvoudig te houden. Nutricosmetics zijn werkzame stoffen die in de juiste dosering en verhouding in combinatie met andere nutriënten kunnen zorgen voor een langdurig mooie en gezonde huid. Ze worden ingenomen om de huid te verzorgen, te verjongen of te verbeteren. Ze zijn niet hetzelfde als voedingssupplementen!

Base_

 

Een volstrekt uniek concept!
Laviesage heeft een complete lijn van Nutricosmetics ontwikkeld om de huid van binnenuit te onderhouden. Een resultaatgerichte, efficiënte en directe aanpak is mogelijk door het gebruik van hoogwaardige voedingsstoffen met als doel huidverzorging van binnenuit. LavieSage selecteert indien mogelijk en beschikbaar, uitsluitend natuurlijke ingrediënten maar vooral huidspecifieke voedingsstoffen met voldoende dosering zodat de huid optimaal profiteert van het gebruik. Dat maakt LavieSage een speciale product voor iedereen die een goede gezondheid van lichaam en huid wil onderhouden.

Streven
LavieSage streeft ernaar om mensen te helpen een goede gezondheid van lichaam en huid te onderhouden. De huidige mens heeft andere wensen en stelt steeds hogere eisen aan de gezondheid van lichaam en huid dan ooit tevoren. De huid weerspiegelt de innerlijke gezondheid en andersom. Zo van binnen, zo van buiten, luidt een oude wijze spreuk! De liefde voor de huid moet natuurlijk van twee kanten komen!

IMG_3896