1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Medik 8

medik8_producten

Medik8 is een bedrijf met cosmetische technologie en farmacologische ontwikkeling. Slechts deskundige farmacologen ontwikkelen Medik8 formules. Ze worden in laboratoria in small batches geproduceerd. De producten zijn geschikt voor mensen met een gevoelige huid zonder compromis en kunnen door iedereen gebruikt worden. Immers, een gevoelige huid kan ook vet, of droog zijn.

Print

 

Veel mensen hebben tegenwoordig een gevoelige huid. Dit probleem kan verholpen worden door simpelweg de cosmetica aan te passen. Medik8 maakt krachtige formules, zonder agressief te zijn. Hierdoor kunnen specifieke huidproblemen zoals pigmentvlekken, rosacea, acne, psoriasis e.d. behandeld worden. Vaak wordt bij deze huidproblemen te agressief gewerkt, waardoor het probleem uiteindelijk erger wordt.

Resultaat zonder irrititatie!

Medik8 biedt:

100% zeep vrij—Bio beschikbare ingrediënten—Groene chemie technologieën—Geen agressieve reinigingsmiddelen —SLES, SLS, Sulfaat vrij—100% parabenen vrij—goedgekeurde verpakking door Milieu Groep FSC—proefdiervrij
Medik8 producten vallen meerdere malen in de prijzen, waaronder de Beauty Astir Awards 2014.

 


 

White balance click serum:
White Balance Click biedt een effectieve oplossing tegen alle vormen van pigmentatie: donkere vlekken, ouderdomsvlekken, sproeten, vlekkerige huid, schade door de zon, een ongelijkmatige teint en melasma. Van dit zeer krachtige depigmenterende serum is aangetoond dat het de algehele teint drastisch verbetert en een stralende teint geeft. Het helpt ook om het uiterlijk van toekomstige donkere vlekken te voorkomen. De huid ziet er zichtbaar helderder en stralender uit. De nieuwe White Balance Click is de meest krachtige heldere huid oplossing tot nu toe en beschikt over een luxe textuur die zich gemakkelijk verspreidt.

VOORDELEN
Sterke de-pigmenterend serum

Bewezen verhelderende werking van 97,3%
100% stabiel Kojiczuur opgeslagen in deksel
Verbetert de algehele huidtint


 

Red alert serum:

Vermindert huid roodheid zoals rosacea, couperose. Geeft een intensief kalmerend effect op roodheid en rode gloed van de huid.. Helpt de huid tegen dagelijkse invloeden van buitenaf en tegen anti aging. Dit serum elimineert de irritatie en het brandende gevoel terwijl de beschadigde huid onderdelen worden hersteld. Red Alert serum bevat een hoge concentratie Teprenone •Resultaat binnen 1 maand •Geen huid irritatie •Kan direct op de huid worden aangebracht of zelfs gemixt worden met de red alert cremes

VOORDELEN
Verzacht en kalmeert de rode huid
Verbeterde de barrière van de huid
Verbetert de conditie van roodheid en de gevoelige huid


 

Speciale formules:

Redness corrector
Winnaar Beauty Astir awards 2014 en Winnaar Beauty Press Innovation Award 2015
Redness corrector is geformuleerd als een compleet ‘anti-roodheid’ product met 6 gerichte acties. Vermindert direct de roodheid, behandelt de ontsteking, en voorkomt verdere uitbraak in de toekomst. Het helpt bij gevoeligheid of een huidreactie zoals rosacea, hormonale verandering, gebroken haarvaatjes en couperose. Het voorkomt ook toekomstige reacties door het verminderen van de huid reactiviteit, zodat de huid ook egaler en helderder blijft. De formule biedt een directe dekking op de huid doordat er groene minerale pigmenten in verwerkt zitten.

VOORDELEN
Reguleert de doorbloeding van de huid
Vermindert de vorming van nieuwe haarvaten
Onderbreekt de ontsteking in de huid
Camoufleert direct de roodheid met groene minerale pigmenten

 

Ultimate recovery cream:

Geweldige formule voor de huid die speciale (na) zorg nodig heeft. Medik8 lanceert de Ultimate Recovery, een effectieve gezichtscrème voor een intensief herstel van de huid. Uitstekend geschikt om te helpen bij het genezingsproces na behandelingen zoals peelings, skinneedling etc. De rijke, voedende crème is zeer geschikt voor de droge en gecompromitteerde huid. Ook bij brandwonden en andere vormen van huidbeschadiging is de Ultimate Recovery aan te raden. De huid lijkt zacht, effen en verfijnd terwijl het littekenweefsel beter heelt en minder zichtbaar wordt.

VOORDELEN
Versnelt de natuurlijke genezingsproces van de huid
Vermindert roodheid, irritatie van de huid
Perfect nabehandeling bij bv. peeling, needling etc.
Perfect voor dagelijks gebruik bij een zeer droge huid