1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Look Good Feel Better actie Februari 2017

fb-post-communicatiekit-visual

Gratis verwenmoment voor vrouwen(of mannen) met kanker

 

 

Even ontspannen, genieten van de liefdevolle aanraking van de schoonheidsspecialist en nergens aan denken. Dat is wat een gratis verwenmoment voor jou kan betekenen. Het is een heerlijke ervaring waar je energie van krijgt!

De verwenmomenten vinden plaats vanaf 4 februari 2017, Wereldkankerdag en zijn bedoeld voor vrouwen of mannen met kanker waarvan de laatste medische behandeling niet langer dan zes maanden geleden is. De actie duurt de gehele maand februari. Beauty & More Maastricht doet voor de 2e keer graag mee aan deze mooie actie.

De relaxerende verwenbehandeling bestaat uit een reiniging van het gelaat, gevolgd door een ontspannende gelaat/nek/schouder massage. Tijdens het hydraterende masker krijgt u een handmassage. Als laatste wordt (eventueel) een lichte make up aangebracht.

Wilt u voor uzelf, of voor iemand anders, deze gratis behandeling boeken, neem dan contact op met Beauty & More Maastricht. 06-46293948(di t/m vrij 8.30-17.00)

Beauty & More Maastricht geeft 5 gratis verwenbehandelingen weg.

De actie Geef een glimlach cadeau is een initiatief van Stichting Look Good Feel Better met ondersteuning van de Nederlandse Cosmetica Vereniging en ANBOS (branche organisatie schoonheidsverzorging).

Meer info:www.geefeenglimlachcadeau.nl