Behandeling

Tijdens en na behandelingen of een operatie voor kanker verandert uw huid. Door bepaalde therapieën zoals chemotherapie, bestraling of hormoontherapie gaat de huid anders aanvoelen. Ze wordt droger en gevoeliger, er kunnen pigmentvlekken ontstaan. Littekens kunnen jeuken en vervelend aanvoelen.

5072464_orig

Niet alleen de huid in het gelaat verandert, ook de lichaamshuid en nagels worden gevoeliger en brozer.

Met de producten van Dr. Baumann kunnen we een goede ondersteuning bieden tegen deze klachten.

De producten zijn vrij van parfum, chemische conserveringsmiddelen, alcohol en minerale olien. Ze bevatten natuurlijke olien zoals o.a. jojoba olie, sheabutter, teunisbloemolie en vitamines die de huid weerbaarder maken.

relaxwellness

 

De behandeling is gebaseerd om uw huid goed te verzorgen, maar vooral ook om u een moment van ontspanning te geven. Even niet bezig met ziek zijn, maar jezelf heerlijk laten verwennen.

Beauty & More Maastricht is getraind door Dr. Baumann en de branchevereniging ANBOS om behandelingen te geven tijdens dit proces.

thumb_img_2562_1024

U wordt in huiselijke sfeer ontvangen met een kopje koffie of thee. We zullen uw persoonlijke wensen bespreken alvorens de behandeling te starten.

De behandeling omvat: een reiniging, een ontspannende gelaat/nek/schoudermassage, hydraterend masker, handmassage, lichte dag make-up.

€ 49,50