1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Dr. Baumann

drbauman

Sinds zijn oprichting in 1989 is Dr. Baumann cosmetic uitgegroeid tot een vaste waarde voor wie belang hecht aan een natuurlijke huidverzorging van hoge kwaliteit. Deze wordt bereikt door een selectie van de natuurlijke ingrediënten die de gezondheid en de werking van de huid maximaal respecteren en versterken. Onder deze voorwaarden wordt de lijst van bruikbare ingrediënten zeer sterk ingekort omdat vele synthetische, maar ook vele natuurlijke ingrediënten, niet werkzaam genoeg zijn om de beloofde of gewenste resultaten te kunnen verzekeren. Soms zijn ze zelfs schadelijk voor de huid. Een vakkundig juiste selectie is dan ook van groot belang voor de gezondheid en de schoonheid van uw huid.

behandelingen_drbaumann.

Alle bionome producten van Dr. Baumann cosmetic beantwoorden aan de unieke en zeer strenge kwaliteitscriteria. Ze zijn samengesteld uit enkel milde huideigen, huidgelijkende en huidvriendelijke ingrediënten en vitamines. Geen van de producten bevat minerale olie, parfum of conserveringsmiddelen. Alle werkstoffen hebben een algemeen aanvaarde en wetenschappelijk bewezen werking. Uit puur ethische overwegingen worden nooit dierlijke ingrediënten gebruikt. Overbodige verpakking wordt geweerd. De producten worden verpakt in de voor het product meest geschikte verpakking.


Dr Baumann behandelingen

Als u kiest voor gelaatsverzorging (niet bij acne) is uw eerste behandeling een kennismakings/adviesbehandeling. U kunt kennis maken met mij, de praktijk en de cosmetica. Onder het genot van een kopje Theadoro thee vult u de intakelijst in. Tijdens de kennismaking/adviesbehandeling  bespreek ik met u wat de conditie van de huid is en daarbij maak ik voor u een behandelplan inclusief thuisadvies. Als u tijdens deze behandeling producten aanschaft  t.w.v. €80,- is deze behandeling gratis.

behandelingen_dr baumann

(U kunt eenmalig gebruik maken van deze behandeling)

Dit betekent natuurlijk niet dat dit de laatste keer is dat uw huid geanalyseerd wordt. Voor elke behandeling bespreken we hoe de conditie van de huid op dat moment is en passen daar de behandeling op aan.

Tijdens de gelaatsbehandelingen wordt er gewerkt met producten aangepast aan uw huidtype. De producten zijn uiterst zacht voor uw huid en zullen uw huid diep hydrateren d.mv. meervoudige liposomentechnologie. Lipiden worden aangevuld met huididentieke oliën ipv minerale oliën, die uw huid alleen sneller laten verouderen. De zachte peel verwijdert de dode huidcellen, waardoor het masker goed kan inwerken. Bij Classic en Special wordt er gewerkt met een extra hydraterende liposomenverzorging tijdens de behandeling. Na uw behandeling kunt u kiezen voor een dagmake up inclusief advies voor maar € 16,50  ( normaal €26,50)

Kennismaking/adviesbehandeling :

Intakegesprek, reiniging, dieptereiniging, uitgebreide huidanalyse, afsluitende verzorging. Verzorgingsplan voor behandelingen, voedingsadvies voor uw huid en thuisadvies cosmetica/nutricosmetics.

€ 25,-

Basic: 

Een quick treatment waarbij de nadruk ligt op het goed reinigen van de huid. Of voor degenen die in opfrisboost willen in een kortere behandeling.

Reiniging, dieptereiniging, verwijderen comedonen,  wenkbrauwen waxen/epileren,  masker, aanvullende crème. +/- 45 min.

€ 39,00


 

Classic:

Complete behandeling voor het herstellen van de huid. Diepwerkzame liposomen en bionome producten worden gebruikt tijdens deze behandeling.

Reiniging met cupping, dieptereiniging met peeling mild of medium,verwijderen comedonen, wenkbrauwen waxen/epileren, diep hydraterende liposomen verzorging, masker + ontspannende decolleté, nek, gelaatsmassage, aanvullende crème. Evt mascara & lipstick. +/- 60 min.
€ 49,00


 

Special Anti Age Treatment:

Superbehandeling van gelaat en decolleté met extra pure werkstoffen om de huid optimaal te regenereren. U kunt kiezen tussen de huidverbeterende cupping/ice massage van gelaat/decolleté of de infraroodtherapie. De cupping massage stimuleert het bindweefsel zodat de huid weer nieuw collageen en elastine gaat aanmaken. De infraroodtherapie werkt doorbloedingsstimulerend, ontgiftend en laat uw huid mooi stralen! Er wordt gewerkt met producten uit de Classic serie en met de 100 % huididentieke producten uit de toplijn van Dr. Baumann, Skinident.

Reiniging, dieptereiniging met peeling mild of medium, verwijderen comedonen, wenkbrauwen  waxen/epileren, diep hydraterende liposomenverzorging met extra ceramides of vitamine E/C, werkstofampul aangepast aan huidtype, masker, ontspannende (cupping)massage van nek, decolleté en gelaat, (infraroodtherapie) , aanvullende creme, lipverzorging, oogverzorging, herstellende decolleté special. Evt. mascara en lipstick.+/-80 min.
€59,00

 

Extra onzuiverheden verwijderen  €12,50 per 15 minuten