Cellulite Cupping Treatment

Gebaseerd op de traditionele Chinese Cupping, is de ideale behandeling voor iedereen die last heeft van o.a.: pijnlijke en gespannen spieren, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, cellulite, hoofdpijn, migraine en striae. Het doet wonderen op de rug, buik, benen en armen – eigenlijk zullen bijna alle gebieden van het lichaam reageren op deze unieke behandeling.

 

 

Bellabaci Cupping Therapie Body-2

 

De therapeutische gevolgen van de Bellabaci cup behandeling kunnen zijn: Het verminderen van obstipatie, activeren van de (huid)stofwisseling, het verbeteren van de elasticiteit van de huid, blokkades worden opgeheven, gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd en het verbetert de spierspanning. Werkt anti-cellulite. Bij gebruik op de rug of op gespannen, pijnlijke spieren helpt het tevens: vet en vochtophopingen te verminderen, de doorbloeding te verbeteren en gifstoffen en andere afvalstoffen te elimineren uit de spieren.
Het toniseert de huid waardoor strakkere contouren ontstaan, het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie, regelt het autonome zenuwstelsel en in het algemeen ontspant en verjongt het het lichaam.

 

Wat kun je behandelen met de Bellabaci cups

Indicaties:
-Pijnlijke en overbelaste spieren

-Verlies van elasticiteit van de huid

-Fibromyalgie Kleine spataderen (zgn. spinnetjes)

-Cellulite

-Ischias

-Migraine of hoofdpijn

-Slapeloosheid en stress
-Buikklachten c.q. darmklachten

-Verminderde energie

-Vochtretentie,oedeem en lymfe stagnatie

-Ontgiften

-Striae en littekenweefsel

-Artritis

-Rug en gewrichtspijn

-Hoest/astma (geeft verlichting bij taaislijmziekte)

-Na borstkanker oedeemtherapie (wel onder begeleiding van therapeut)

-Fibrosis (wel onder begeleiding therapeut)

-Pijn (algemeen of reumatische klachten/gewrichten)

-Regulering van het autonome zenuwstelsel

natascha foto

Bellabaci Body: Anti Cellulite:

Er zijn 4 oorzaken van cellulite. Het kan best zijn dat je ze niet alle vier hebt.
1. Stagnering van de bloed en lymfecirculatie met daarmee gepaard gaande vochtophopingen
2. Verstopte vetcellen die samenklonteren en plakken vormen
3. Verklevingen van huidlagen
4. Verslapping van de huid

1.Stagnering van de bloed en lymfecirculatie

Bij slechte doorbloeding ontstaan op diverse plaatsen in het lichaam ophopingen van vocht en afvalstoffen. Als de afvoer van het lymfevocht stagneert, blijven afvalstoffen te lang zitten, ze kunnen een dikke brij vormen, met gevolg dat deze tussen de vetcellen blijft zitten.
Het is moeilijk om de lymfe te activeren. Het lymfestelsel wordt aangestuurd door hormonen. Bij verstoorde hormoonbalans houdt het lichaam vocht vast. Bijv. bij de anticonceptiepil.

2. Verstopte vetcellen die samenklonteren en plakken vormen

Wanneer de vetcellen overvol raken door een verstoorde bloed en lymfecirculatie, worden de afvalstoffen niet goed afgevoerd en blijven tussen de vetcellen hangen. Het intercellulaire vocht hoopt zich op en wordt vervolgens een slijmerige drap die de vetcellen aan elkaar doet plakken. De vetcellen vormen knobbeltjes. De vetcellen liggen naast elkaar en vormen een soort druiventrosjes. Doordat de vetcellen groeien hebben ze meer ruimte nodig waardoor de huid naar buiten wordt gedrukt. De druiventrosjes worden steeds groter en vormen na enige tijd eilandjes. Naarmate de cellen voller raken, worden ze ook onregelmatiger van aanzien. De bloedvaten en zenuweindjes, gelegen in de middelste en onderste huidlaag worden afgekneld vandaar dat cellulite ook pijnlijk kan aanvoelen.

3. Verklevingen van huidlagen

We spreken van verklevingen als de opperhuid, lederhuid en onderhuid aan elkaar geplakt zijn. Daarbij is de vetlaag, gelegen in de onderhuid, ook nog eens verkleefd met de spieren. Daardoor doet beweging pijn. Pijn bij aanraking wordt veroorzaakt door zenuwcellen die afgekneld worden. Verklevingen komen vooral voor op de billen, de heupen en de dijen.
Vooral bij een verkleving in combinatie met harde samenklontering van vetcellen voelt de huid heel vast aan. Belangrijk om de verklevingen van elkaar los te maken.

4. Verslapping van de huid

Verslapping kan aangeboren zijn, een losse huidstructuur, het hangt. Het kan ook komen door leefwijze, zwangerschap etc. Een ernstig verslapte huid is dikwijls niet meer te herstellen.

 

De Bellabaci Body Cupping Massage wordt gecombineerd met de Body Cryo Treatment:

Body Cryo Treatment

* Anti Cellulite eigenschappen !!!
* Tonifieert huidmetabolisme
* Stimuleert de bloed- en lymfecirculatie.
* Voorkomt zwelling

Cryo massage
THERAPEUTISCHE INVLOEDEN
Aanbevolen voor reumatoïde en degeneratieve ziektes. Ijsmassage helpt om passief het bewegingsbereik te vergroten en verbetert de biomechanica van gewrichten.

* Kalmeert Fibromyalgie symptomen
* Helpt om de spierspanning te controleren.
* Voor gebruik bij post letsel en inflammatoire aandoeningen (subacute en chronisch)
* Aanbevolen als een onderdeel van pijnbestrijding.

TOEPASSINGEN BIJ DE SPORT

* Ondersteunt het Myofasciaal pijnsyndroom (MPS) en de Repetitive Strain Injuries (RSI) behandeling.
* Verlaagt het melkzuur niveau in de spieren.
* Vermindert zwelling en blauwe plekken.
* Vermindert verlate spierpijn (DOMS) en ontsteking.
* Ondersteunt Laterale epicondylitis (tennis elleboog), Mediale Epicondylitis (golf elleboog), Fasciitis Plantaris (hielspoor, peesplaat ontsteking)
* Helpt bij heup- en knie pijn veroorzaakt door degeneratieve gewrichtsaandoeningen.

 

Aanvullende thuisverzorging voor optimaal resultaat:

Body Special Light
Lichte hydraterende liposomenmelk. Droge benen, armen en lichaamshuid worden effectief gehydrateerd, verstevigd en verzorgd door een hoge concentratie meervoudige liposomen, vitamines, speciale actieve stoffen uit de Indiaanse medicinale plant Coleus Forskohlii (helpt mee vetstoffen af te voeren) en hoogwaardige natuurlijke oliën. De huid wordt zijdezacht.

6267780_orig
Body Special Strong
Zeer werkzame lotion met een speciale combinatie van werkstoffen uit de Indiaanse medicinale plant Coleus Forskohlii. Stimuleert de stofwisseling en de doorbloeding. Hierdoor ontgift en verstevigt de huid. Ook ideaal voor het verminderen van cellulitis. Niet gebruiken bij couperose of spataderen. Bij warm weer of bij medische problemen met de bloedsomloop kan beter Body Special Light worden gebruikt.

2284294_orig

 

 

 

Tarieven:

alle massages zijn inclusief ice massage

Deelmassage (30 min) €29,-
Hele lichaamsmassage (60min) €49,-