1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Bruid

bruid

De belangrijkste dag van je leven, je bruiloft!

Dan wil je er natuurlijk stralend uitzien. Iedereen is uniek en heeft zijn persoonlijke smaak qua make up. Dit gaan wij bespreken tijdens de try out. Je kunt een stukje stof van je jurk en een foto meenemen zodat we samen kunnen bekijken wat de stijl van jouw jurk is. Daarbij passen we de visagie aan. Tijdens je trouwdag kun je jezelf dan heerlijk laten verwennen en hoef je je nergens zorgen over te maken.

Wil je jezelf helemaal verwennen, dan kun je kiezen voor een van de speciaal samengestelde bruidsarrangementen. Bel gerust naar Beauty & More Maastricht voor verdere informatie, de Theadoro champagne en je goodie bag staan al klaar!


 

Bruids make up incl try out: € 82,50

Er wordt enkele weken vantevoren een try out make up gedaan.
Op de dag zelf wordt als basis een hydraterend serum aangebracht, waardoor de make up de hele dag goed blijft zitten. Je verlaat de salon met een leuke goodie bag
Visagie voor gast van de bruid: € 35


Bruidsarrangement lifting:

Enkele weken voor de bruiloft:  Try out make up 45 min

+/- 1 week voor de bruiloft:  Ontvangst met een heerlijk kopje Theadoro Beautea.
Liftende, detoxifierende algenbehandeling met liposomen en ampullenbehandeling. De huid straalt en is goed voor bereid op de make up tijdens je trouwdag.

Trouwdag: Ontvangst met een glaasje Theadoro alcoholvrije champagne. Visagie, goodie bag
€ 143,50


Bruidsarrangement relax:

Enkele weken voor de bruiloft:  Try out make up 45 min.

+/- 1 week voor de bruiloft:  Ontvangst met een kopje Tranqillitea. Liftende, detoxifierende algenbehandeling met liposomen en ampullenbehandeling. Met als afsluiting een ontspannende,aromatische rug/nek/schoudermassage incl. infraroodtherapie. Door de infraroodtherapie kan het lichaam zich ontspannen.

Trouwdag:  Ontvangst met een glaasje Theadoro alcoholvrije champagne. Visagie, goodie bag
€163,50


Bruidsarrangement glowing:

Enkele weken voor de bruiloft:  Try out make up 45 min.

+/- 4 weken voor de bruiloft:  Ontvangst met een kopje Theodoro Teatox, welke de behandeling ondersteunt door het verwijderen van afvalstoffen. superfacial behandeling; peelingbehandeling op basis van papaja, bosbes, kiwi. De perfecte basis voor een stralende huid tijdens je trouwdag.

+/- 1 week voor de bruiloft:  Ontvangst met een kopje Theadoro beauté.
Liftende, detoxifierende algenbehandeling met liposomen en ampullenbehandeling.De huid straalt en is goed voor bereid op de make up tijdens je trouwdag.

Trouwdag:  Ontvangst met een glaasje Theadoro alcoholvrije champagne. Visagie, goodie bag
€ 193,50

 

Zelf een arrangement samenstellen met een combinatie van onze behandelingen is ook mogelijk. Bel gerust naar Beauty & More Maastricht om te horen wat de mogelijkheden zijn.