1 (800) 567 8765 name@somemail.com

ANBOS

ANBOS

Ga naar de ANBOS-schoonheidsspecialist!

Beauty & More Maastricht is aangesloten bij de branchevereniging ANBOS. De Specialisaties zijn hier geëxamineerd, geregistreerd en worden bijgeschoold door de ANBOS. Zo bent u verzekerd van een gediplomeerde, up to date, schoonheidsspecialiste.

ANBOS staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis
Wanneer u een schoonheidsspecialist bezoekt die lid is bij ANBOS (te zien aan het ANBOS-schild dat aan de muur hangt), dan kunt u er zeker van zijn dat deze:

  •  in het bezit is van het vakdiploma;
  •  rechtmatig gevestigd is;
  • volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist werkt;
  • vakgerelateerde workshops/ nascholingen/ symposia / regiobijeenkomsten volgt.

ANBOS-schoonheidsspecialist geeft professioneel advies en is deskundig
Bij de gediplomeerde schoonheidsspecialist heeft u de garantie dat u in deskundige handen bent. De schoonheidsspecialist kan huidproblemen of huidklachten goed behandelen. Omdat elke huid zijn eigen specifieke eigenschappen heeft, wordt vooraf altijd eerst een grondige huidanalyse uitgevoerd. Pas daarna wordt in overleg de behandeling(en) en de daarbij behorende producten bepaald.

Deze behandelingen vragen extra aandacht en expertise van degene die de behandeling uitvoert. Een ANBOS-schoonheidsspecialist met een diploma allround-schoonheidsverzorging heeft deze expertise en aandacht.

De gespecialiseerde behandelingen, zoals acnetherapie en camouflagetherapie, kunnen vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Controleer uw polisvoorwaarden.